Η Huawei πρόκειται να λανσάρει την XMAGE 2.0 μαζί με την πολυαναμενόμενη σειρά P60, αργότερα αυτόν τον μήνα. Η XMAGE παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με τη σειρά Mate 50 και είναι η ιδιόκτητη λύση εικόνας της Huawei για τις ναυαρχίδες της. Το σύστημα XMAGE βασίζεται σε τέσσερα συστήματα απεικόνισης: οπτικό σύστημα, μηχανική δομή, τεχνολογία απεικόνισης, και επεξεργασία εικόνας.

Σύμφωνα με τον tipster του Weibo Classmateguan, τα P60 θα διαθέτουν νέες δυνατότητες απεικόνισης χάρη στην XMAGE 2.0. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας που θα φέρει η XMAGE 2.0, είναι βέβαιο ότι οι χρήστες μπορούν να περιμένουν νέες φωτογραφικές δυνατότητες.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του XMAGE είναι η super-optical μεταβλητή κάμερα, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με τη σειρά Mate 50. Η κάμερα χρησιμοποιεί την τεχνολογία XMAGE με μεταβλητό διάφραγμα που μπορεί να επιτύχει ένα ρυθμιζόμενο διάφραγμα δέκα βαθμίδων σε φυσικό επίπεδο. Επιπλέον, το XMAGE φέρνει νέες βελτιώσεις χρωμάτων κατάλληλες για διάφορα σενάρια φωτογράφησης σε πραγματικό χρόνο.

Τα Huawei P60 θα διαθέτουν επίσης hardware μεταβλητού διαφράγματος, το οποίο θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα της εικόνας. Σύμφωνα με τον tipster, η σειρά P60 θα έχει τρία μοντέλα, το βασικό, το Pro, και το Ultra, με τα δύο τελευταία να είναι υψηλών προδιαγραφών συσκευές, ειδικά στο τμήμα της κάμερας.

Εκτός από τις νέες δυνατότητες απεικόνισης, τα Huawei P60 μπορεί επίσης να μας εκπλήξουν με την επόμενη γενιά χαρακτηριστικών δορυφορικής επικοινωνίας για αμφίδρομες συνομιλίες SMS χωρίς δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα για τους χρήστες που ταξιδεύουν συχνά σε περιοχές χωρίς κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Τα Huawei P60 αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο στις 23 Μαρτίου και οι χρήστες μπορούν να περιμένουν να δουν σημαντικές αναβαθμίσεις στην τεχνολογία απεικόνισης και άλλες αλλαγές στο hardware. Με το λανσάρισμα της XMAGE 2.0, η Huawei διευρύνει για άλλη μια φορά τα όρια της φωτογραφίας smartphone και παρέχει στους χρήστες μια ολοκαίνουργια εμπειρία χρήσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.