Κάθε smartphone κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το smartphone του προσφέρει την καλύτερη εμπειρία θέασης περιεχομένου. Αλλά η Google σου προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να πιστοποιήσεις ποιες συσκευές είναι οι πιο κατάλληλα εξοπλισμένες για θέαση video στο Youtube. Μόλις πέρυσι, είχε προβεί στη δημιουργία ενός website στο οποίο αναφέρονταν όλα τα Youtube Signature smartphones, δηλαδή τα smartphones που προσφέρουν την κορυφαία εμπειρία θέασης περιεχομένου. Περιελάμβανε συσκευές από την Samsung, OnePlus, Xiaomi, Huawei και πολλές άλλες. Πλέον, τρία νέα smartphones προστίθενται στη συγκεκριμένη λίστα.

Ο λόγος για τα Huawei P30, p30 Pro και Honor View 20. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των συσκευών ανεβαίνει στις 32. Οι συσκευές που εντάσσονται στην κατηγορία Signature Devices, επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν ζωντανά HDR videos και 360 μοιρών. Προκειμένου ένα smsartphone να ενταχθεί σε αυτήν την κατηγορία, θα πρέπει να ικανοποιεί κάποια κριτήρια και να υποστηρίζει έξι τεχνολογίες, όπως HDR, 360° video, 4K decoding, high frame rate, VP9 codec καιDRM performance.

Για να δεις αν η συσκευή σου καλύπτει τις απαιτήσεις, μπορείς να πας σε αυτή τη σελίδα και να παίξεις τα παραδείγματα που υπάρχουν κάτω από κάθε περιγραφή χαρακτηριστικού. Τα κριτήρια που πρέπει να ικανοποιούνται είναι:

  • HDR: Τα βίντεο έχουν πιο πλούσιες λεπτομέρειες, πιο πραγματικά χρώματα και μεγαλύτερη αντίθεση.
  • 360° video
  • 4K decoding: Δείχνει βίντεο σε υψηλή ανάλυση και με εξαιρετική καθαρότητα σε VR, ακόμη και αν η οθόνη δεν υποστηρίζει 4K videos.
  • High frame rate: Επιτρέπει framerates μεγαλύτερα από 60fps για εξαιρετικά smooth playback
  • Next generation video codecs: VP9 profile 2 decoding επιτρέπει την κατανάλωση ως και 30% λιγότερο bandwidth χωρίς επίδραση στη ποιότητα.
  • Digital rights management performance: (DRM)

εδώ μπορείς να δεις όλες τις συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.