Η HONOR εκτός από την παρουσίαση του Honor Magic4 Pro, προέβη επίσης στην επίσημη ανακοίνωση των HONOR Watch GS 3 τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά μηχανικά ρολόγια. Με κομψό σχεδιασμό με τη χρήση ποιοτικών υλικών όπως το ανοξείδωτο ατσάλι 316L, το ρολόι έχει σχεδιαστεί για να φοριέται άνετα όλη την ημέρα, με το βάρος του να αγγίζει μόλις τα 44 γραμμάρια.

Το HONOR Watch GS 3 έρχεται με ένα νέο αισθητήρα PPG (Photoplethysmography) το οποίο μαζί με το AI Heart Rate Monitoring Engine που συνδυάζει πολλαπλούς αλγόριθμους για την εξάλειψη του θορύβου κατά την άσκηση, το HONOR Watch GS 3 βελτιώνει σημαντικά την ακρίβεια της λειτουργίας παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού.

Υποστηρίζει επίσης περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης, ενώ παρέχει επίσης δυνατότητες ακριβούς παρακολούθησης διαδρομής από το ενσωματωμένο L1/L5 Dual Frequency GNSS  όταν τρέχετε, κάνετε ποδήλατο ή πεζοπορία σε εξωτερικούς χώρους. Το HONOR Watch GS 3 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: Midnight Black, Ocean Blue και Classic Gold. Η τιμή και η διαθεσιμότητα θα κοινοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η HONOR ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία των HONOR Earbuds 3 Pro. Η καινοτόμος ικανότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος του HONOR Earbuds 3 Pro δημιουργεί νέες δυνατότητες στους χρήστες να παρακολουθούν στενά την υγεία τους.

Μειώνοντας τους ήχους περιβάλλοντος σε διάφορα επίπεδα, το HONOR Earbuds 3 Pro προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και απόδοση κλήσης με πλήρως ανεπτυγμένη τεχνολογία AI Active Noise Cancelling (AI ANC) και βελτιωμένη συνδεσιμότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν καθηλωτική μουσική και ήχο σε βάθος ενώ παίζουν ή σε κλήσεις συνδιάσκεψης. Η τιμή και η διαθεσιμότητα των HONOR Earbuds 3 Pro θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.