Σε λίγες ώρες η Huawei θα παρουσιάσει τα Honor Play 4 και αυτά είναι τα τελευταία στοιχεία που μάθαμε για τα smartphones. Η σειρά λένε ότι θα έχει τουλάχιστον δύο μοντέλα το απλό και το Pro.

Τα δύο smartphones θα έχουν τον Kirin 990 5G και θα υποστηρίζουν 40W γρήγορη φόρτιση. Δύο σχετικά αναμενόμενα χαρακτηριστικά. Το πραγματικά ενδιαφέρον νέο είναι ότι θα μπορούν να μετράνε τη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος και άλλων αντικειμένων.

Ο Product Manager, Wei Xiaolong Raul, ανέφερε ότι το Honor Play 4 Pro θα έχει υπέρυθρη κάμερα που θα χρησιμεύει στη μέτρηση θερμοκρασιών. Αυτός ήταν που αποκάλυψε ότι δεν θα μετράει μόνο τη θερμοκρασία των ανθρώπων και των ζώων, αλλά θα μπορεί να κάνει μέτρηση της θερμοκρασίας σε κάθε λογής αντικείμενο.

Λίγη υπομονή ακόμα και θα μάθουμε περισσότερα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.