Τα Honor Earbuds 3 Pro είναι τα πρώτα ακουστικά στον κόσμο που μετρούν τη θερμοκρασία του σώματος με εντυπωσιακή ζώνη ακρίβειας 0,3 βαθμών Κελσίου. Επιπλέον, έχουν κινούμενο πηνίο μεγάλου πλάτους, κεραμικό tweeter, και πιστοποίηση A-level high-end μείωσης θορύβου.

Τα Earbuds 3 Pro έχουν εξαιρετική και συμπαγή σχεδίαση και ζυγίζουν περίπου 5,1 γραμμάρια. Είναι μικρά και έχουν σχήμα βότσαλου. Προσφέρουν διπλή οπή εξαερισμού εμπρός και πίσω με σχεδίαση αγωγιμότητας της ακουστικής κοιλότητας.

Honor Earbuds 3 Pro Launch

Τα Honor Earbuds 3 Pro έχουν σχεδιαστεί να εξισορροπούν αποτελεσματικά την πίεση αέρα και ήχου για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ακρόασης. Είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android, συμπεριλαμβανομένων των smartphone Honor και Samsung.

Επιπλέον, τα Earbuds 3 Pro έχουν εντυπωσιακό AI με εξισορρόπηση των εφέ ήχου και την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματος. Η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 5C επιτρέπει να φορτίζουν πλήρως σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Η μπαταρία και η θήκη φόρτισης των Honor Earbuds 3 Pro συνδυάζονται για να προσφέρουν έως και 24 ώρες αναπαραγωγής, αν και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται όταν χρησιμοποιείτε η μείωση θορύβου. Τα Earbuds 3 Pro κοστίζουν στην Ευρώπη 199 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.