Σύμφωνα τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, τα Honor 70 θα είναι τα πρώτα smartphones στον κόσμο με φακό Sony IMX800, ο οποίος είναι μια πολύ μεγάλη bottom κύρια κάμερα.

Επιπλέον, τα smartphones της Honor θα έχουν εξαιρετικά βελτιωμένη απόδοση σε επίπεδο φωτογραφίας και βίντεο. Η παρουσίαση τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάιο.

Σχετικά με τον νέο 1/1.1″ Sony IMX800, τα Honor 70 δεν είναι τα πρώτα τηλέφωνα που φαίνεται να τον διαθέτουν, καθώς έχουμε δει αναφορές για το Mate 50 Pro της Huawei, το Xiaomi 12 Ultra.

Όσον αφορά τα Honor, συγκεκριμένα, περιμένουμε τον αισθητήρα να τον έχει το Pro+ με ανάλυση 50MP, σε module με τρεις συνολικά κάμερες. Το smartphone θα διαθέτει τον MediaTek Dimensity 9000.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.