Γνωρίζουμε ήδη ότι η παρουσίαση των Honor 30 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου, εκτός απροόπτου. Επίσης, είναι βέβαιο ότι στη σειρά θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το απλό, το Pro και το Pro+, τα οποία θα διαθέτουν τους Kirin 985 και Kirin 990, αντίστοιχα.

Τα Honor 30 θα έχουν module με τέσσερις κάμερα, αν και το βασικό μοντέλο ενδέχεται να έχει τρεις. Λίγο πριν την παρουσίαση, η εταιρεία δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo δείγματα από τις κάμερες των Honor 30 Pro και 30 Pro+.

Στα δείγματα υπάρχουν βίντεο, τα οποία ανέβασε στο YouTube το Sparrows News, και μία εικόνα. Η φωτογραφία παρουσιάζει το ultra fast focus που θα υποστηρίζει τουλάχιστον το Honor 30 Pro+.

Honor 30 Pro+ Camera Samples Video Images

Στο ένα από τα βίντεο, βλέπουμε τη δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο στα 60fps που θα διαθέτει το 30 Pro, του οποίου το module θα έρχεται με AIS Super Video Stabilization.

Τέλος, το δεύτερο βίντεο δείχνει μία μικρής διάρκειας σκηνή που έχει τραβηχτεί με το Honor 30 Pro σε 1920fps slow-mo. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.