Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε τα Pixel, η Google δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές, ούτε για τη τι ζητάνε οι καταναλωτές. Απλά, βγάζει τα τηλέφωνα που θέλει. Φαίνεται λοιπόν ότι τα Google Pixe 4a και Pixel 5 δεν θα έχουν in-display fingerprint scanner όπως όλα τα flagships.

Βέβαια, πρέπει να τονίσω ότι ούτως ή άλλως δεν θα είναι flagship smartphones, γιατί πολύ απλά θα έχουν mid-range επεξεργαστές και πιο χαμηλά specs γενικότερα. Τουλάχιστον το Google Pixel 4a και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Πρόσφατα, ο OnLeaks δημοσίευσε renders των Google Pixel 4a και Pixel 5 και φαίνεται ότι θα έχουν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον, μία εικόνα που κυκλοφορεί δείχνει τρία μοντέλα στη σειρά Pixel 5 και όλα έχουν συμβατικό fingerprint στην πλάτη.

Οι αναφορές για τα Pixel είναι μπερδεμένες, και ίσως σε αυτό έχει βάλει το χεράκι της και η Google. Το θέμα είναι ότι δεν αποφασίζει να ανακοινώσει έστω τα Google Pixel 4a, διαρκώς αλλάζει ημερομηνίες. Την Παρασκευή, ο Jon Prosser αποκάλυψε ότι οι αποστολές των smartphones ξεκίνησαν ξανά και πως η παρουσίαση μεταφέρθηκε από τις 13 Ιουλίου στις 3 Αυγούστου.

Πολύ μυστήριο καλύπτει τα Google Pixel 4a και πλέον η όλη κατάσταση έχει καταντήσει εκνευριστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.