Τα Poco X5 series είναι από τα πολυαναμενόμενα smartphones των τελευταίων μηνών και η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη κάποια teaser, ενώ τα τηλέφωνα μόλις εμφανίστηκαν στο AliExpress. Παράλληλα, η εταιρεία έχει ετοιμάζει μία συνάντηση για τους οπαδούς της μάρκας στις 22 Ιανουαρίου, στο Δελχί της Ινδίας.

Το banner στο AliExpress γράφει ότι τα νέα Poco X Series έρχονται σύντομα και από τη στιγμή που αναφέρει σειρά περιμένουμε να δούμε τα X5 και X5 Pro να κάνουν ντεμπούτο στις παγκόσμιες αγορές. Δυστυχώς, η σελίδα δεν αναφέρει τίποτα για τα χαρακτηριστικά των τηλεφώνων, ούτε καν τα ονόματα των μοντέλων.

Σύμφωνα με αναφορές, το X5 θα είναι παρόμοιο με το Redmi Note 12 5G, αλλά θα έχει επανασχεδιασμένη πλάτη και τον Snapdragon 695, αντί για τον Snapdragon 4 Gen 1 του Note 12 5G. Από την άλλη, το X5 Pro θα είναι rebrand του Redmi Note 12 Pro Speed Edition.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.