Το Huawei Watch GT Runner, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2021 και κυκλοφόρησε παγκοσμίως νωρίτερα φέτος, έλαβε την πρώτη του ενημέρωση για χρήστες εκτός Κίνας. Σύμφωνα με μια αναφορά της HuaweiCentral, η ενημέρωση έρχεται με την έκδοση υλικολογισμικού 2.1.0.219 και έχει μέγεθος 61.30MB.

Με βάση το changelog, η ενημέρωση φέρνει υποστήριξη για απάντηση σε εφαρμογές τρίτων. Επίσης, βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης από το Huawei Music και προσφέρει καλύτερη σταθερότητα συστήματος. Διορθώνει επίσης ένα πρόβλημα στο animation της φόρτισης που παρουσιάζουν ορισμένα παρόμοια μοντέλα, όπως το Watch GT 3.

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ενημέρωσης του Huawei Watch GT Runner, βεβαιωθείτε ότι το ρολόι έχει τουλάχιστον 30% μπαταρία, το Bluetooth είναι ενεργό και το ρολόι συνδεμένο και κοντά στο smartphone για να μην αποσυνδεθεί κατά τη διαδικασία ενημέρωσης. Μην προσπαθήσετε να διακόψετε τη διαδικασία έως ότου η ένδειξη προόδου στη συσκευή υποδεικνύει το τέλος της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.