Ένα ενιαίο οικοσύστημα στο οποίο όλες οι διασυνδεδεμένες συσκευές λειτουργούν και συνεργάζονται απρόσκοπτα μπορεί να εκτοξεύσει την παραγωγικότητα, να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης, και να προσφέρει διευκολύνσεις που ορισμένες φορές δεν είχαμε φανταστεί. Όλα αυτά, μπορούμε να τα έχουμε με το οικοσύστημα της Samsung και των Galaxy συσκευών, όπως τα νεότερα Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro, και τα Galaxy Buds2 Pro.

Κάθε μία από τις παραπάνω συσκευές καλύπτει διαφορετικούς τομείς της καθημερινότητας και όλες μαζί δημιουργούν ένα πακέτο πολλών επιλογών και δυνατοτήτων. Όλες εκμεταλλεύονται το Galaxy οικοσύστημα της Samsung και προσφέρουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με κάθε άλλη συσκευή της. Αρκεί μία απλή ενεργοποίηση των Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro ή το άνοιγμα της θήκης των Galaxy Buds2 Pro και σε ελάχιστο χρόνο τα έχεις συνδέσει με τα Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4 ή μεταξύ τους.

Τα Galaxy Watch5 και Galaxy Buds2 Pro εμπλουτίζουν την εμπειρία χρήσης των Galaxy Z Flip4 και Z Fold4

Τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες των Galaxy Z Flip4 και Z Fold4, τα κάνουν πολύ καλές επιλογές για όλους τους χρήστες, όσο δραστήριοι και αν είναι, όποια και αν είναι η φύση της εργασίας τους, είτε τα χρειάζονται για ψυχαγωγία, είτε για δουλειά, είτε και για τα δύο. Οι δύο συσκευές απευθύνονται σε διαφορετικά είδη χρηστών, αλλά είναι εξίσου ισχυρές, ανθεκτικές, και πολύπλευρες. Οι μεγάλες οθόνες τους και το ειδικά σχεδιασμένο One UI επιτρέπουν την προβολή και τη διαχείρισης ποικίλου περιεχομένου.

Όταν ερχόμαστε στο θέμα της φυσικής δραστηριότητας και κατάστασης, τότε τα Samsung Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro είναι δύο εξαιρετικές επιλογές wearable. Τα συγκεκριμένα smartwatches επιτρέπουν την παρακολούθηση πολλών δραστηριοτήτων και τη μέτρηση πολλών δεδομένων. Με τη βοήθειά τους, μπορούμε, εν μέρει, να έχουμε τον έλεγχο του ύπνου, της άσκησης, του εμμηνορρυσιακού κύκλου, και πολλών άλλων. Οι συσκευές αυτές δεν μετρούν απλά σωματικά δεδομένα, αλλά παρέχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τη σωματική μας κατάσταση. Επιπλέον, επιτρέπουν τη χρήση πολλών λειτουργιών του smartphone.

Τα Galaxy Watch5 και Galaxy Buds2 Pro εμπλουτίζουν την εμπειρία χρήσης των Galaxy Z Flip4 και Z Fold4

Με τα Samsung Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro μπορούμε να χειριστούμε την κάμερα των Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4, ή την αναπαραγωγή μουσικής. Επιπλέον, μπορούμε να απαντάμε σε κλήσεις ή να στέλνουμε SMS. Χάρη στη εύκολη και απρόσκοπτη σύνδεση και διασύνδεση των παραπάνω συσκευών, μπορούμε να εκτελούμε ανέπαφες πληρωμές, έχοντας περασμένες τις κατάλληλες εφαρμογές σε smartphone και smartwatch. Κάτι ιδιαίτερα εύκολο, διότι όταν εγκαθιστούμε στο Samsung Galaxy smartphone μία εφαρμογή που είναι διαθέσιμη και στο Wear OS των Samsung Galaxy Watch, αυτή εγκαθίσταται αυτόματα και στο smartwatch – αν έχουμε ενεργή τη σχετική επιλογή.

Χρησιμοποιώντας τα Samsung Galaxy Buds2 Pro μπορούμε να ακούμε μουσική και να πραγματοποιούμε κλήσεις με τα Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro ή τα Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4. Επιπλέον, μπορούμε να εναλλάσσουμε αυτόματα τη σύνδεση των νεότερων TWS Galaxy Buds της Samsung μεταξύ των foldable smartphones και των νεότερων smartwatches της εταιρείας. Έτσι, μπορούμε μεταφέρουμε την κλήση από το smartwatch στο smartphone, να συνεχίσουμε την αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone στο smartwatch, και πολλά άλλα.

Τα Galaxy Watch5 και Galaxy Buds2 Pro εμπλουτίζουν την εμπειρία χρήσης των Galaxy Z Flip4 και Z Fold4

Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το SmartThings Find*, που επιτρέπει την εύρεση συσκευών Samsung Galaxy είτε αυτές είναι σε σύνδεση, είτε εκτός σύνδεσης. Χάρη στο δίκτυο χρηστών Samsung Galaxy και της καταγραφής της τελευταίας τοποθεσίας τους, μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε τα Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro, και Galaxy Buds2 Pro. Τέλος, το ειδικό “Left Behind Notice” στέλνει ειδοποιήσεις για την άμεση πληροφόρηση μας ότι κάποια συσκευή έχει αποσυνδεθεί και δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.

*Οι διαθέσιμες τεχνολογίες, λειτουργίες και ιδιότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο, το περιβάλλον δικτύου ή το προϊόν, και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.