Φαίνεται ότι τα Samsung Galaxy S24 είναι ήδη τόσο δημοφιλή που, σύμφωνα με αναφορές, ο νοτιοκορεατικός τεχνολογικός κολοσσός προσαρμόζει τις προβλέψεις των πωλήσεών του προς τα πάνω, λόγω της ισχυρής ζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παρόλο που η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τα νούμερα των πωλήσεων, γνώστες του κλάδου έχουν υπαινιχθεί μια σημαντική αύξηση. Από τότε που άνοιξαν οι προπαραγγελίες για τα Galaxy S24 στις 17 Ιανουαρίου, τα σημάδια ήταν ελπιδοφόρα, οδηγώντας σε εικασίες ότι η εταιρεία θα μπορούσε να στείλει περίπου 13 εκατομμύρια μονάδες συνολικά μέχρι το τέλος Μαρτίου. Ο αριθμός αυτός ξεπερνά την προηγούμενη πρόβλεψη των 12 εκατομμυρίων μονάδων για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Για να το θέσουμε τα πράγματα σε ένα πλαίσιο, τα αναμενόμενα στοιχεία πωλήσεων της Samsung για τα Galaxy S24 ήταν ότι σε τρεις μήνες θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το σύνολο των πωλήσεων των Google Pixel για το 2022. Ωστόσο, σε σύγκριση με την Apple, η Samsung έχει ακόμη έδαφος να καλύψει, καθώς τα iPhone 15 προβλέπεται να επιτύχουν περίπου 150 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία τους. Βέβαια, είναι δύσκολο στον τομέα του Android να πιάσεις τέτοια νούμερα.

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό της Apple, η Samsung παραμένει κυρίαρχη δύναμη στην παγκόσμια αγορά smartphone. Η περσινή σειρά Galaxy S23 πέτυχε σωρευτικές πωλήσεις άνω των 25 εκατομμυρίων μονάδων κατά τους πρώτους εννέα μήνες, υποδεικνύοντας ισχυρά θεμέλια για την επιτυχία τα Galaxy S24, καθώς η εταιρεία προβλέπει έως και διπλασιασμό πωλήσεων σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.