Με post από τον επικεφαλής του κλάδου κινητής τηλεφωνίας της Samsung, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα ένα Unpacked event που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και θα αφορά σίγουρα τα Galaxy S22. Επίσης, παρουσιάζει μερικά από τα δυνατά σημεία των τηλεφώνων.

Ο Dr. TM Roh έδωσε στο κοινό το πρώτο επίσημο teaser για τη σειρά Galaxy S22, σχολιάζοντας πρώτα τη σειρά Note και τη σειρά Galaxy Z. Για φέτος, ο Roh λέει ότι η επόμενη σειρά της Samsung θα έχει την πιο «αξιοσημείωτη» (noteworthy aka note-worthy) συσκευή της σειράς Galaxy S μέχρι σήμερα, η οποία «θα συγκεντρώσει τις καλύτερες εμπειρίες του Samsung Galaxy σε μια απόλυτη συσκευή».

Στη συνέχεια, παρουσιάζει μερικές δυνατότητες της σειράς Samsung Galaxy S22 και επιβεβαιώνει ρητά ότι θα υπάρξει ένα Unpacked event κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Προς το παρόν, το γεγονός αυτό φημολογείται ότι θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου – αλλά το στέλεχος δεν επιβεβαίωσε αυτήν την ημερομηνία.

Ο Roh είπε ότι τα Galaxy S22 θα έχουν καλύτερη φωτογραφία και βίντεο σε χαμηλό φωτισμό, θα είναι πιο γρήγορα και ισχυρά, θα είναι πιο βιώσιμες συσκευές, και θα προσφέρουν την απόλυτη «Ultra» εμπειρία. Με αυτά η εταιρεία θα ξαναγράψει το μέλλον των smartphones για ακόμα μία φορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.