Τα Samsung Galaxy Buds+ για πολλούς δεν έχουν αντίπαλο και αποτελούν τα καλύτερα TWS της αγοράς. Ωστόσο, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια αποφάσισε να κυκλοφορήσει η ίδια τον αντίπαλό τους, τα Samsung AKG N400 που έχουν κάποιες βελτιώσεις έναντι των Buds+.

Τα Samsung AKG N400 προσφέρουν active noise-canselling τεχνολογία και είναι αδιάβροχα, δύο χαρακτηριστικά που τα καθιστούν άμεσα καλύτερα από τα Galaxy Buds+.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία των Samsung AKG N400 προσφέρει 6 ώρες αυτονομία και μόνο 5 ώρες όταν είναι ενεργό το ANC. Παρ’ όλα αυτά, η θήκη τους προσφέρει 6 επιπλέον ώρες λειτουργίας.

Samsung AKG N400 Official

Tα Samsung AKG N400 υποστηρίζουν του ψηφιακούς βοηθούς Bixby, Siri και Google Assistant, άρα και φωνητικές εντολές. Τέλος, στα νέα TWS η απάντηση στις κλήσεις και η ρύθμιση της έντασης του ήχου πραγματοποιείται από το δεξί ακουστικό.

Αν και τα Samsung AKG N400 κυκλοφορούν στην Νότιο Κορέα, μάλλον θα τα δούμε σύντομα και σε άλλες αγορές. Η τιμή τους αναμένεται να είναι κοντά στα 187 δολάρια ή περίπου 170 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.