Το τελευταία TWS ακουστικά που κυκλοφόρησε η Samsung ήταν τα Samsung Galaxy Buds Live, που είναι τα καλύτερα ακουστικά που έφτιαξε ποτέ η εταιρεία. Τώρα, διέρρευσαν κάποια στοιχεία σχετικά με το όνομα των επόμενων ακουστικών της κατασκευάστριας που θα είναι τα Samsung Galaxy Buds Sound.

Σύμφωνα με το SamMobile, τα Samsung Galaxy Buds Sound βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο  ανάπτυξης οπότε απέχουμε αρκετά από την κυκλοφορία τους. Όμως, η εταιρεία προετοιμάζει ήδη το έδαφος για την έλευση τους.

Πρόσφατα κατέθεσε αίτηση κατοχύρωσης εμπορικής ονομασίας στο UK Intellectual Property Office με το όνομα Samsung Buds Sound. Η αίτηση αφορά μόνο το όνομα των ακουστικών και δεν αποκαλύπτει τίποτα για τα χαρακτηριστικά ή το design τους. Επίσης, η αίτηση έχει κατατεθεί στην κατηγορία Class 9 που αφορά ένα μεγάλο πλήθος συσκευών, από απλά wireless headphones μέχρι τηλεοράσεις και VR headsets.

Αυτό σημαίνει ότι το Buds Sound θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όνομα για σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή κυκλοφορήσει η Samsung. Όμως, το Buds έχει γίνει ταυτόσημο των ακουστικών της εταιρείας, γι’ αυτό βγάζει περισσότερο νόημα τα Samsung Galaxy Buds Sound να είναι τα επόμενα TWS που θα βγάλει στην αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.