Φαίνεται ότι τα επερχόμενα Nova 12 της Huawei θα υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 5G μέσω του ιδιόκτητου συστήματος Kirin System on a Chip (SoC) της εταιρείας. Το Nova 12 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με ένα chip της σειράς Kirin 8, ενώ το Nova 12 Pro αναμένεται να διαθέτει ένα πιο προηγμένο chip της σειράς Kirin 9, αν και συγκεκριμένες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Παρά την αντιμετώπιση τεχνολογικών περιορισμών, η Huawei παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία ξεχωριστών συσκευών. Αναφορές από αξιόπιστες πηγές υποδηλώνουν ότι τα Nova 12 μπορεί να προσφέρουν αποκλειστικά χαρακτηριστικά που δεν συναντώνται ακόμη και σε flagship συσκευές που τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 8 Gen 3. Αυτές οι μοναδικές δυνατότητες θα μπορούσαν να προέρχονται από αποκλειστικές λειτουργίες των Kirin, παρόμοιες με αυτές που παρατηρούνται στα chip Tensor της Google, με τη δορυφορική συνδεσιμότητα να αποτελεί ένα πιθανό χαρακτηριστικό.

Πέρα από το SoC, τα Huawei Nova 12 αναμένεται να έχουν ευρυγώνια selfie κάμερα 60MP καθώς και τριπλό σύστημα καμερών στο πίσω module. Το κύριο σύστημα καμερών αναμένεται να περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP, μία 12MP ultra wide με υποστήριξη macro και έναν τηλεφακό 50MP. Το βασικό μοντέλο θα έχει μπαταρία 4.800mAh με γρήγορη φόρτιση 66W και το Pro θα έρθει με 4.900mAh μπαταρία με γρήγορη φόρτιση 88W.

Αν και υπάρχουν εικασίες σχετικά με μια πιθανή κυκλοφορία τον Δεκέμβριο, είναι ζωτικής σημασίας να αναγνωρίσουμε την τρέχουσα ανισορροπία μεταξύ της ζήτησης για Kirin chipset και της περιορισμένης προσφοράς λόγω της παραγωγής τους. Αυτή η έλλειψη ενδέχεται να επηρεάσει τη διαθεσιμότητα των συσκευών, τόσο των Nova 12, όσο και άλλων που κυκλοφορούν ήδη ή θα κυκλοφορήσουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.