Μια νέα έρευνα που διεξήχθη από την Penumbra Brands, τονίζει ότι η ακτινοβολία που εκπέμπει το iPhone 11 Pro είναι σε επίπεδο που θεωρείται επικίνδυνη για τους χρήστες. Ιδιαίτερα, τα αποτελέσματα του RF Exposure Lab αποκαλύπτουν ότι η ακτινοβολία από το iPhone 11 Pro είναι διπλάσια από τα υπάρχοντα επιτρεπτά όρια της FCC (ρυθμιστική αρχή στις ΗΠΑ).

Ωστόσο όμως θα πρέπει να λάβουμε τις δοκιμές της Penumbra brands με επιφύλαξη και στα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν. Και αυτό γιατί η ίδια πουλά ειδικές θήκες που υπόσχονται να απομακρύνουν την ακτινοβολία από το σώμα του χρήστη, χωρίς να επηρεαστεί το σήμα του smartphone. Τα αποτελέσματα από τις δοκιμές της τεχνολογίας Alara σε FCC certified εργαστήρια έδειξαν ότι αυτή μειώνει την έκθεση ως 67%.

Απλά είναι το θέμα, ότι η εταιρεία που προειδοποιεί για την ακτινοβολία του iPhone 11 pro, τυχαίνει να είναι η ίδια που θέλει να σου πουλήσει θήκες που υπόσχονται να σε προστατέψουν από αυτήν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετικό άρθρο επιπέδου newsbomb και μακελειό. Τρομολαγνικος τίτλος, που δεν βασίζεται σε τεκμηριωμενα γεγονότα, αλλά σε μια έρευνα που εσείς οι ίδιοι αμφισβητείτε στο άρθρο σας.
    Με βάση λοιπόν τον τίτλο του άρθρου πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι η ακτινοβολία του iPhone 11 ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια. Με βάση το κείμενο, ίσως και να μην ισχύει, γιατί έγινε λέει μια έρευνα από μια εταιρεία που τυχαίνει να πουλάει θήκες που υπόσχονται ότι μειώνουν την ακτινοβολία.
    Μάλλον θα είστε από αυτούς που φορούσαν τα βραχιολακια ισορροπίας. Λέω να ψάξω να δω αν έχετε άρθρο με τίτλο “Με αυτά τα βραχιολακια δε θα πέσετε ποτέ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.