Ως φούσκα έτοιμη να σπάσει θεωρούν το streaming τα ελληνικά κανάλια, τα οποία σε σχετικά τους δημοσιεύματα για τα οικονομικά αποτελέσματα του Netflix συμπληρώνουν αυτή ακριβώς την αυθαίρετη θεώρησή τους στους τίτλους που δημοσιεύουν.

 

Και όσο και αν τους διευκόλυνε μια τέτοια εξέλιξη, για να προπαγανδίζουν για το πόσο καλά πηγαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δυστυχώς κάτι τέτοιο απέχει από την πραγματικότητα και δεν πρόκειται να συμβεί. Πιστεύω, οι λόγοι είναι κατανοητοί από όλους μας.

Και δεν είναι μόνο ο Skai που το δημοσίευσε, παρόμοιους τίτλους θα συναντήσει κανείς σε πλήθος ιστοσελίδων.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος ασχολείται με τα Ελληνικά κανάλια;; μονο κατι ηλικιωμένοι τους βλέπουν αντε και τπτ παιδάκια τα πρωινά των Σ/Κ οταν δεν πιάνουν καλο ίντερνετ..

  2. Οι streaming ήρθε για να μείνει. Απλώς στις Καραντίνες υπήρξε μια υπερβολική αυξηση πράγματι και η οποία θα έχει διόρθωση ….λογικό είναι.
    Επίσης, τα ελληνικά κανάλια μέσα στην πανδημία υπήρξε σημαντική αναβάθμιση τους (μη αναμενόμενη) ….. με πολλά και πολύ καλά σίριαλ μάλιστα ελληνικά, μουσική & φυσικά την μεγάλη αναβάθμιση του προγράμματος της ΕΡΤ (σειρές, εκπομπές, ντοκιμαντέρ, μουσική). Αυτό οδήγησε αναμφίβολα και σε καλύτερη τηλεθέαση όλων των ηλικιών.
    Λογικά και τα ελληνικά κανάλια θα περάσουν στο streaming …ήδη το Antenna το έκανε …. φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και άλλα. Υπάρχει χώρος για πολλούς

  3. Ειδικά τώρα με τα 100/200mbps το streaming θα απογειωθεί. Δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός κόσμος ο οποίος να παρακολουθεί τηλεόραση – το πολύ πολύ μια δυο εκπομπές/σειρές. Όλοι με τα social ασχολούνται και άντε να δούνε και καμιά σειρά στο νετφλιξ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.