Το dark mode στα Windows 10 είναι εξαιρετικό, ωστόσο η υλοποίησή του δεν είναι και η καλύτερη. Σε αυτό το θέμα βλέπουμε τα δωρεάν εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις την εμπειρία σου καλύτερη. Το Dark Mode όχι μόνο είναι όμορφο, αλλά το κυριότερο δεν κουράζει τα μάτια σου. Ειδικά για εκείνους που χρησιμοποιούν το PC τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όσοι όμως από εσάς ψάχνετε για αυτοματισμό, όπως δηλαδή το dark mode να ενεργοποιείται αυτόματα σε συγκεκριμένη ώρα ή να μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα κλικ στην taskbar, υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία που θα απογειώσουν την εμπειρία σου.

Αρχικά, το δωρεάν εργαλείο Luna έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ του light και του dark mode στα Windows 10 σε προκαθορισμένες στιγμές. Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις το PC σου με light theme το πρωί και να μεταβείς στο dark mode το βράδυ.

Μπορείς να αποφασίσεις αν το Luna θα κάνει μόνο αλλαγές στο χρώμα του system theme ή αν και άλλες εφαρμογές που είναι συμβατές με το Dark Mode design θα εμφανίζονται και αυτές σε αυτό το χρώμα.

Αν θέλεις περισσότερη ευελιξία όταν πραγματοποιείς την εναλλαγή μεταξύ light και dark design μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Darker. Το μικρό αυτό αλλά απολύτως πρακτικό εργαλείο ενσωματώνεται στο system tray στη δεξιά πλευρά της taskbar. Με ένα κλικ στο κυκλικό εικονίδιο μπορείς να πραγματοποιήσεις εύκολα τη μετάβαση ή να την αναιρέσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Luna..Ενδέχεται αυτός ο τύπος αρχείου να βλάψει τον υπολογιστή σας.
    το kapersky δεν αφήνει να κατέβει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.