Με μέριμνα του Συνηγόρου του Καταναλωτή έχουν οριστεί δωρεάν 5ψήφια νούμερα με τα οποία ο πελάτης μπορεί να καλέσει για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει και να μην χρεώνεται.

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή έχει γίνει αποδέκτης αναφορών και τηλεφωνικών παραπόνων καταναλωτών σχετικά με το θέμα της χρέωσης για αναγγελία βλάβης προς τηλεφωνικούς αριθμούς εξυπηρέτησης συνδρομητών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Οι αριθμοί τους οποίους μπορείς να καλείς και να μην χρεώνεσαι από τα δίκτυα όλων των παρόχων είναι οι εξής:

  • Nova: 13700
  • Cosmote : 13788 (για σταθερή τηλεφωνία) και 13738 (για κινητή τηλεφωνία – Cosmote)
  • Vodafone: 13840

Σημείωση: Αν δεν βγάζεις άκρη με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, στη περίπτωση της Cosmote συγκεκριμένα, το θέμα μας είχε λυθεί με επικοινωνία μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχει στο site της. Πάρε το χρόνο σου, συνέταξε αναλυτικά το πρόβλημά σου, περιγράφοντας την κατάσταση και στείλε το μήνυμα σου δηλώνοντας έναν αριθμό στον οποίο θέλεις να σε καλέσουν. Μπορείς να βρεις την φόρμα επικοινωνίας εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Βαλάντη παρακολουθώ καθημερινά τα ωραία άρθρα σου και πιστευω οτι εάν έφτιαχνες το σάιτ πιο forum friendly θα είχες πολλά ποστς και πολλά μέλη. Τα άρθρα σου είναι πολυ βοηθητικά και βοηθούν πολυ κόσμο. Να εισαι καλά και να συνεχίσεις την καλή δουλειά.

  2. Έχω γράψει πολλές φορές στην φόρμα της cosmote, σε διάστημα 2 ετών με συνεχιζόμενο άλυτα πρόβλημα, ποτέ δεν υπήρξε καμία αντίδραση από μέρους της.
    Η μόνη λύση που μου απομένει είναι μάλλον η καταγγελία σε αρμόδιο φορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.