Ο έγκυρος Yogesh Brar επισημαίνει ότι το OnePlus 12 θα ανακοινωθεί στη Κίνα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, που είναι αρκετά νωρίς σε σχέση με την αντίστοιχη διάθεση του OnePlus 11 που ανακοινώθηκε στις 4 Ιανουαρίου και λίγο αργότερα έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο.

Η OnePlus φαίνεται ότι αναβαθμίζει τις κάμερες στο επερχόμενο smartphone, με τον Yogesh Brar να δημοσιεύει τα χαρακτηριστικά ενός μηχανικού δείγματος της συσκευής. Αξίζει να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι ίσως αυτά δεν είναι τα τελικά χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μιλά για 64MP periscope αισθητήρα και άλλους δυο 50MP, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ultrawide. Η διάταξη αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με τα specs που έχουμε δει σε προηγούμενα OnePlus flagships. Το OnePlus 12 θα εξοπλιστεί με τον Snapdragon 8 Gen 3. Η οθόνη, η μπαταριά και τα υπόλοιπα specs μοιάζουν να μην έχουν αλλάξει σε σχέση με το OnePlus 11. Δηλαδή θα συναντήσουμε μια 6.7 ιντσών 120Hz οθόνη, μια 5.000 mAh μπαταρία και 100W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.