Ένα νέο report έρχεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες και για τα τρία μοντέλα της επόμενης οικογένειας της Samsung, τα Galaxy S24, S24 Plus και S24 Ultra. Η εταιρεία αναμένεται να φέρει και τις τρεις συσκευές πιο κοντά ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης.

Πιο συγκεκριμένα, θα εξοπλιστούν με LTPO οθόνη, M13 οθόνες με 2.500 nits peak brightness. Μέχρι και σήμερα, μόνο τα Ultra μοντέλα είχαν LTPO panels και μπορούσαν να φθάσουν την υψηλότερη φωτεινότητα.

Για την επόμενη γενιά η μόνη διαφορά θα είναι στην ανάλυση της οθόνης του απλού S24 και φυσικά στο μέγεθος των τριών. Αυτό σημαίνει ότι το μεταβαλλόμενο διάφραγμα θα είναι διαθέσιμο στα μη Ultra μοντέλα, ενώ το 2.500 nits peak brightness αναφέρεται προφανώς στην ικανότητα των panel να αυξάνουν την φωτεινότητα σε HDR περιεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός είναι εντυπωσιακός.

Πρόκειται για μια καλοδεχούμενη αλλαγή, από τη στιγμή που τα S24 και S24+ συνεχίζουν να θεωρούνται flagships smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.