Υπάρχουν πολλοί που θα περιέγραφαν τα προιόντα της Apple ως υπερτιμημένα και δεν έχουν άδικο. Μπορεί το νέο iPhone SE να είναι ένα από τα πιο value for money smartphones της εταιρείας, ωστόσο όμως υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ, που πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί η Apple επιλέγει να χρεώνει για αυτά ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Pro Display Stand των 999 δολαρίων: Πρόκειται για ένα απλό μεταλλικό stand για την Pro Display XDR της Apple για το οποίο καλείσαι να πληρώσεις 999 δολάρια.

Ροδάκια για το Mac Pro των 699 δολαρίων: Τα εν λόγω ροδάκια για το Mac Pro έχουν κόστος στα 699 δολάρια

Apple Mac Pro Feet Kit στα 299 δολάρια: Φυσικά όπως καταλαβαίνεις, αυτά τα 4 τεμάχια κοστίζουν 299 δολάρια.

Καλώδιο thunderbolt των 3 μέτρων – 159 δολάρια: Μπορεί ένα καλώδιο των 3 μέτρων τύπου Thunderbolt οι αμερικανοί να το αγοράζουν ακόμη και για 15 δολάρια, με ακριβώς την ίδια ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, μπορεί όμως και να θέλουν να πάρουν της Apple με 160 δολάρια.

Smart Keyboard Folio για το iPad Pro 11 ινστών στα $179: Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει όπως γράφει το phonearena και όταν σπάει τόσο εύκολα όσο λερώνεται απότη σκόνη. Δεν έχει backlight, δεν έχει trackpad αλλά υπάρχουν επιλογές πολύ φθηνότερες και με περισσότερα specs.

Magic Keyboard για το iPad Pro στα 349: Άλλο ένα ακριβό αξεσουάρ για το iPad με τιμές καθόλου λογικές.

Apple Watch Hermès band στα 539 δολάρια: Και όμως ορισμένοι θα ξοδέψουν περισσότερα από το κόστος του ρολογιού τους για ένα band.

Apple Watch Hermès Stainless Steel case στα 1499 δολάρια: Αν τα 539 δολάρια φαντάζουν πολλά, τι λέτε για τα 1499 δολάρια της εν λόγω πρότασης; Αν και μοιάζει ως ένα προιόν που θα φορέσει μόνο ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.