Είναι γεγονός, πως η επιλογή ενός smartphone, είναι για μερικούς δύσκολη υπόθεση. Και αρκετά συχνά, η κάμερα είναι εκείνος ο παράγοντας που λαμβάνεις υπόψη για τις αγορές σου. Ύστερα από την παρουσίαση νέων flagship smartphone για το 2018, ήρθε η στιγμή να δούμε τα 5 καλύτερα smartphones βάσει της κατάταξης του DxOMark.

Στη πρώτη θέση έχουμε το Huawei P20 Pro με την κάμερα τριπλού φακού. Όπως είχαμε δει πρόσφατα στο review της συσκευής εδώ στο techmaniacs.gr, στο σύνολό της η κάμερα μας  είχε ενθουσιάσει στο κομμάτι της φωτογραφίας και πιστεύουμε πως θα ενθουσιάσει και εσάς, από την πρώτη στιγμή. Στο κομμάτι του βίντεο θα θέλαμε σίγουρα την σταθεροποίηση στο 4K, κάτι που ελπίζουμε να προστεθεί σύντομα, αφού η συσκευή διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας στον 40MP αισθητήρα. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το HTC U12+. Η UltraPixel κάμερα κατάφερε να σκοράρει 103 πόντους συνολικά. Στην φωτογραφία πήρε 106 πόντους, ενώ στο βίντεο 95. Η βαθμολογία αυτή το φέρνει στην δεύτερη θέση, πίσω από το Huawei P20 Pro. Στην τρίτη θέση ακολουθεί το Huawei P20, ενώ ακριβώς από κάτω έχουμε το Galaxy S9 Plus με το μεταβαλλόμενο διάφραγμα με 99 βαθμούς. Φυσικά, την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνει το Pixel 2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κανένα Sony πως γίνεται; Όλες αυτές η εταιρίες βγάζουν πρώτα αυτά που θέλουν .τις εταιρείες από τις οποίες τα παίρνουν χοντρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.