Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το Google Search. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλήθος εναλλακτικών λύσεων στο Android. Και αυτά είναι τα 5 καλύτερα search apps στο Android.

Brave Browser

Ο Brave Browser αποτελεί μια εξαιρετική all in one λύση. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο browser με πλήθος features, όπως adblock, pop up blocker και λειτουργίες σαν το HTTPS Everywhere. Παράλληλα, έχει τη δική του μηχανή αναζήτησης. Δεν παρακολουθεί τις αναζητήσεις και γενικώς δεν συλλέγει κανένα στοιχείο. Δεν έχει καμιά ιδέα του τι αναζήτησες πριν από λίγα λεπτά ή έκανες κλικ. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα πλοήγησης στο internet που προσφέρει το καθιστά, ως την καλύτερη λύση.

Download

DuckDuckGo Privacy Browser

Το DuckDuckGo, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές στο Google Search. Μπορείς να ρυθμίσεις την DuckDuckGo σαν μηχανή αναζήτησης στον Chrome ή στον Firefox ή απλά να χρησιμοποιήσεις την πλήρη έκδοση. Χρησιμοποιεί HTTPS Everywhere, tracker blocking και μπορείς να προβείς στην εκκαθάριση όλων των tabs ή browsing data με ένα kill button. Το DuckDuckGo σαν μηχανή αναζήτησης είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Download @ Google Play

Firefox Browser

Ο Firefox αποτελεί μια άριστη επιλογή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν άλλες μηχανές αναζήτησης. Το app σου επιτρέπει να επιλέξεις την δική σου μηχανή αναζήτησης ή να προσθέσεις όποια εσύ θέλεις. Με λίγα λόγια σου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσεις λιγότερο γνωστές επιλογές, οι οποίες ίσως να μην έχουν ένα δικό τους dedicated app.

Download @ Google Play

Google Search

Η Google Search είναι η πιο προφανής επιλογή. Είναι η πιο δημοφιλής επιλογή που υπάρχει στο Android, έχει πλήθος χαρακτηριστικών, ενώ και οι ιστοσελίδες προσπαθούν σκληρά να πετύχουν καλύτερο rank σε αυτές. Ωστόσο έχει και ορισμένα θέματα, πολλές αναζητήσεις για παράδειγμα σου επιστρέφουν χαμηλής ποιότητας posts από δημοφιλή sites που δεν απαντούν στην ερώτησή σου. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτή που τη χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.

Download @ Google Play

Microsoft Bing Search

Παρά το γεγονός, ότι υπάρχει διαφορά που αγγίζει και το 90% στο μερίδιο αγοράς, η Bing της Microsoft, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης. Σαν εργαλείο αναζήτησης, αλλού τα πηγαίνει καλύτερα από την Google, αλλού χειρότερα ωστόσο αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές αναζήτησης.

Download @ Google Play

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.