Η Apple και η Google, έχουν σαν στόχο να ανταγωνιστούν σε κάθε πτυχή της εμπορικής τους δραστηριότητας. Το Apple Arcade και το Google Play Pass, αποτελεί σαφή ένδειξη αυτής της διαμάχης. Αποτελούν δυο υπηρεσίες που έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους πριν από 2 χρόνια. Και σήμερα, το Play Pass γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλια, με την Google να υπογραμμίζει τα 10 καλύτερα παιχνίδια που θα βρεις στην υπηρεσία.

play pass

Σύμφωνα με την Google, αυτά είναι τα 10 παιχνίδια που αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα, του τι έχει να προσφέρει η υπηρεσία. Beach Buggy Racing, Very Little Nightmares, Stardew Valley, Football Manager 2021 Mobile, Photo Studio PRO, Learny Land Collection, Terraria, Pocket City, Kingdom Rush Vengeance – Tower Defense Game και το The Escapists 2: Pocket Breakout.

Όλα αυτά τα παιχνίδια, μαζί με οτιδήποτε βρίσκεται στην Google Play Pass βιβλιοθήκη είναι διαθέσιμα δωρεάν και δεν περιλαμβάνουν αγορές εντός εφαρμογής ή διαφημίσεις. Με μια βιβλιοθήκη η οποία περιελάμβανε περισσότερους από 350 τίτλους κατά το λανσάρισμα το Google Play Pass έχει τριπλασιάσει τον αριθμό των παιχνιδιών που προσφέρει στους συνδρομητές του μέσα σε δυο χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.