Η Qualcomm ανακοίνωσε τον Snapdragon 7+ Gen 2 και την αποκάλυψη του SoC ακολούθησαν οι δηλώσεις κατασκευαστών που θα λανσάρουν τηλέφωνα με τον νέο επεξεργαστή. Το θέμα εδώ ήταν ποιο θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με τον Snapdragon 7+ Gen 2 και φαίνεται ότι αυτό θα είναι το Redmi Note 12 Turbo.

Στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, η Xiaomi ανακοίνωσε με μία αφίσα, μέσω του λογαριασμού της Redmi, την ημερομηνία κυκλοφορία του 12 Turbo. Σύμφωνα με την αφίσα λοιπόν, το smartphone θα κάνει ντεμπούτο στις 28 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει σε μία έκδοση με λευκό / ασημένιο φινίρισμα και περίεργο texture στην πλάτη.

Κατά τα άλλα, η αφίσα αποκαλύπτει / επιβεβαιώνει ότι το Redmi Note 12 Turbo θα έχει κλασική θύρα ήχου, θύρα USB type-C, διπλά στερεοφωνικά ηχεία, IR blaster, πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και τριπλό σύστημα καμερών με 64MP κύρια – σύμφωνα με το label στο module.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.