Η φετινή χρονιά αποδεικνύεται ότι θα είναι γεμάτη foldable smartphones και μεταξύ των πολλών εταιρειών που θέλουν να απειλήσουν την ολοκληρωτική κυριαρχία της Samsung στο χώρο είναι και η Motorola.

 

Η Motorola φαίνεται ότι ετοιμάζει από την μεριά της τα Motorola Razr Pro και Razr Lite τα οποία θα αποκαλυφθούν αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα κάνουν το ντεμπούτο τους και στην Ευρώπη.

 

Με μια μικρή εξωτερικά οθόνη, δυο κύριες κάμερες και με μια compact κύρια οθόνη, την οποία χαρακτηρίζουν τα ιδιαίτερα λεπτά bezels και η οπή, το Razr Lite ίσως αποδειχθεί η οικονομική πρόταση στην οικογένεια, ενώ αναμένεται να αποκαλείται απλώς Razr (2023).

Από την άλλη πλευρά το Motorola Razr Pro, ή αλλιώς και Razr+ (2023) ίσως και Razr 40 Ultra, αναμένεται να εξοπλιστεί με μια μεγάλη οθόνη στην εξωτερική πλευρά, που θα το διαφοροποιεί από το μικρότερο αδερφάκι του.

Motorola-Razr-Plus-2023

Δυστυχώς τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι άγνωστά, πληροφορίες ωστόσο το θέλουν με Snapdragon 8+ Gen 1, κάτι που ίσως δείχνει μια λογική τιμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.