Μερικά από τα καλύτερα smartphones στον τομέα των καμερών είναι αδιαμφισβήτητα τα Google Pixel. Αν και η εταιρεία έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στη λήψη φωτογραφιών, η εγγραφή βίντεο είναι ακόμη ελλιπής.

Τα Google Pixel, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα flagship smartphones, δεν υποστηρίζουν εγγραφή 4K βίντεο στα 60fps. Ωστόσο, σύμφωνα με μία αναφορά του XDA-Developers αυτή η δυνατότητα ίσως προστεθεί σύντομα.

Ο cstark27 του XDA, καθώς σκάλιζε τα άδυτα του κώδικα στο APK “Google Camera 7.4”, ανακάλυψε τη γραμμή κώδικα “camcorder.4k60fps”. Το APK προήλθε από το ακυκλοφόρητο Google Pixel 4a που έχει στα χέρια του ο YouTuber TecnoLike Plus.

Το ότι βρέθηκε η συγκεκριμένη γραμμή κώδικα, δεν σημαίνει ότι το Google Pixel 4a θα υποστηρίζει εγγραφή 4K βίντεο στα 60fps, αφού το smartphone λέγεται ότι θα έρθει εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730, ο οποίος υποστηρίζει εγγραφή 4Κ στα 30fps.

Επιπλέον, ο cstark27 δεν βρήκε κάποιο άλλο αποδεικτικό στοιχείο όπως asset ή resource που αποδεικνύει την υποστήριξη εγγραφής βίντεο στη συγκεκριμένη ανάλυση και αυτά τα fps για το Google Pixel 4a.

Οπότε, είναι ιδιαίτερα πιθανό η Google να ενημερώνει την εφαρμογή Google Camera για να προσθέσει την υποστήριξη εγγραφής 4K βίντεο στα 60fps για τα Pixel 3 και Pixel 4, ή το επερχόμενο flagship της Google Pixel 5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.