Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A23 4G τον Μάρτιο, αλλά δεν έκανε καμία ανακοίνωση σχετικά με 5G παραλλαγή του τηλεφώνου. Τώρα, το Galaxy Club αναφέρει ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Galaxy A23 5G και μάλιστα θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη.

Η πηγή δεν αποκαλύπτει καμία προδιαγραφή του Galaxy A23 5G, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι δεν θα έχει τον Snapdragon 680 που είδαμε στο Galaxy A23 4G, καθώς αυτό το chip δεν υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G. Ωστόσο, μπορεί να δούμε το μοντέλο 5G να μοιράζεται ορισμένες προδιαγραφές με την έκδοση 4G.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε ακριβώς το Samsung Galaxy A23 5G θα κάνει ντεμπούτο και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Ωστόσο, περιμένουμε σύντομα να δημοσιευθούν οι προδιαγραφές του, αν και αναμένουμε να διαφέρει κυρίως ο επεξεργαστής. Τέλος, τα δύο τηλέφωνα περιμένουμε να έχουν ίδιο design, με καμία απολύτως διαφορά σε αυτόν τον τομέα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.