Η κινέζικη εταιρεία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς προς την ολοκλήρωση του HarmonyOS και των συσκευών που θα το τρέχουν out of the box, χωρίς να θέτει σε δεύτερη μοίρα όσα προϊόντα της θα αναβαθμιστούν στο νέο λειτουργικό. Σύμφωνα με tipster του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo το επόμενο ρολόι της εταιρείας θα είναι το Huawei Watch 3 και θα διαθέτει ένα νέο UI βασισμένο στο νέο OS.

Huawei Watch 3 first leaks

Το Watch 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο και με βάση όσα είπε ο tipster θα υποστηρίζει eSIM που θα του δίνει πρόσβαση στα δίκτυα κινητής ακόμα και αν δεν είναι συνδεδεμένο στο τηλέφωνο του χρήστη.

Ο tipster είπε επίσης ότι το Huawei Watch 3 θα υποστηρίζει multi-device transfer για IoT συνδέσεις και θα έχει περισσότερες third-party εφαρμογές. Επίσης θα καταγράφει πολλά είδη άθλησης και θα έχει αρκετά AI χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.