Η Xiaomi πήρε την οθόνη του Mi Band 5 και την έβαλε στην πλάτη ενός τηλεφώνου. Αναφερόμαστε στο Xiaomi Mi 11 Ultra και τη δεύτερη οθόνη του που χρησιμεύει για τη λήψη selfie με το βασικό module του smartphone, την προβολή του επιπέδου της μπαταρίας, την απάντηση κλήσεων, και την προβολή ειδοποιήσεων.

Παλιότερες αναφορές είχαν δείξει ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια σε αυτή την οθόνη, αλλά τίποτα τέτοιο δεν είχε επιβεβαιωθεί. Άρα, παίζει να ήταν και προϊόν μοντάζ. Δεν λέμε ότι οι νεότερες πληροφορίες είναι επίημες, αλλά προσθέτουν περισσότερο ενδιαφέρον στο θέμα.

Σύμφωνα με post στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, σύντομα η δεύτερη οθόνη του Xiaomi Mi 11 Ultra θα επιτρέπει την εγγραφή βίντεο, τη λήψη φωτογραφιών με χρονοκαθυστέρηση, βίντεο με αργή κίνηση, portrait με bokeh, νυχτερινών λήψεων, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.