Το iFixit αποτελεί σημαντικό μέρος της κοινότητας επισκευών κινητών συσκευών εδώ και πολλά χρόνια. Ως εταιρεία γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα επισκευής νέων συσκευών και τα πακέτα εργαλείων που βοηθούν τους ανθρώπους να επισκευάζουν τις συσκευές τους, μόνοι τους.

Στα τελευταία νέα, έχουμε την ανακοίνωση του iFixit που αποκάλυψε ότι προσφέρει πλέον εργαλεία επισκευής για συσκευές Surface της Microsoft, για εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών, Microsoft Experience Centers, και πελάτες Microsoft Commercial. Αυτοί οι τεχνικοί επισκευής μπορούν να αγοράσουν εργαλεία service της Microsoft απευθείας από τον ιστότοπο του iFixit.

Η Microsoft σχεδίασε όλα τα εργαλεία και τα αξεσουάρ, αλλά το iFixit θα τα κατασκευάζει. Τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για την ακριβή αφαίρεση και επανατοποθέτηση κόλλας για “επιλεγμένα μοντέλα Microsoft Surface” και ελέγχονται ποιοτικά με τον ίδιο τρόπο που ελέγχονται όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά και τα εργαλεία της εταιρείας.

Το Surface Display Bonding Frame και το Reboding Frame είναι διαθέσιμα για Microsoft Surface Pro 7+ (2020), Surface Pro 8, και Surface Pro X. Το Surface Battery Cover που χρησιμοποιείται για την προστασία των εσωτερικών στοιχείων της συσκευής κατά την αποσυναρμολόγηση, είναι συμβατό με Surface Laptop 3 (13.6 ιντσών και 15 ιντσών), Surface Laptop 4 (13.5 ιντσών και 15 ιντσών), Surface Laptop Go, Surface Laptop SE, και Surface Laptop Studio.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.