Η Huawei ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Curve, η οποία επιτρέπει ανέπαφες πληρωμές σε καταστήματα χρησιμοποιώντας το NFC chip σε smartphone που χρησιμοποιούν τα HMS.

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, η Curve είναι μια υπηρεσία smart wallet που συγκεντρώνει όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες σας σε ένα μέρος για ευκολότερες πληρωμές.

Κάτι σαν το Google Pay και το Apple Pay, αλλά επειδή η Huawei δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για προφανείς λόγους, βρήκε έναν τρόπο να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα μέσω Curve.

Οι κάτοχοι τηλεφώνων Huawei που χρησιμοποιούν HMS μπορούν τώρα να κατεβάσουν την εφαρμογή Curve από το κατάστημα AppGallery, να εγγραφούν και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία αμέσως.

Όπως και οι περισσότερες τραπεζικές εφαρμογές, το Curve μπορεί να παρακολουθεί τις δαπάνες σας, να εμφανίζει στατιστικά στοιχεία, και να λειτουργεί με τις περισσότερες ευρωπαϊκές τραπεζικές κάρτες.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η επιλογή “Go Back In Time” που σας επιτρέπει να χρεώνετε διαφορετική κάρτα σε περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει λάθος κάρτα στο κατάστημα.

Υπάρχει επίσης και ένα χαρακτηριστικό με την αστεία ονομασία “anti-mbarrassment” που φροντίζει να χρεώνει αυτόματα την επόμενη κάρτα στη λίστα σας, εάν η πρώτη απορριφθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.