Πριν από μερικές ημέρες, κατά την περιήγησή μας στο έγκυρο XDA Developers, διαπιστώσαμε την ύπαρξη ενός ενδιαφέροντος θέματος, το οποίο περιγράφει αναλυτικά τη διαδικασία βελτίωσης των επιδόσεων της μπαταρίας, τις ρυθμίσεις δηλαδή που πρέπει να κάνεις στο LG G6 smartphone σου. Όλες οι μέθοδοι που περιγράφονται παρακάτω, έγιναν σε ένα H870S μη rooted smartphone, επομένως θα λειτουργούν στον καθένα σωστά.

Μειώστε την ανάλυση στα 1080p και προσαρμόστε το DPI.

Συνδέστε τη συσκευή σας μέσω adb και ενεργοποιείστε το debugging. Στη συνέχεια εκτελέστε την εντολή και επιλέξτε την ανάλυση που θέλετε. Η εντολή “adb shell wm size 1080×2160”, κάνει το smartphone να τρέχει σε 1080p native. Εναλλακτικά μπορείτε να δώσετε την εντολή ‘adb shell wm size 720×1440’, ενώ αν θέλετε την αρχική τρέξτε απλά το “adb shell wm size 1440×2880”.

Αυτές οι εντολές προσαρμόζουν το DPI

“adb shell wm density 500” 
“adb shell wm density 400” κατάλληλο για τα 1080P
“adb shell wm density 300”  λειτουργεί καλά για τα 720P.

Κάντε επανεκκίνηση αν χρειαστεί

Απενεργοποιήστε και αφαιρέστε όσο bloatware μπορείτε. Αυτό μπορεί να γίνει, μεταβαίνοντας στα settings > Apps και αναζητήστε αυτά που μπορούν να απενεργοποιηθούν.

Secret Menu

Απενεργοποιώντας το LDB

Ανοίξτε τον Dialer και πληκτρολογήστε το  “*#546368#*870#” όπου το “870” θα είναι ο αριθμός μοντέλου. Ένα secret menu θα εμφανιστεί. Πηγαίνετε στο SVC Menu, στη συνέχεια στο LDB και ξετικάρετε το enable. Έπειτα θα λέει από κάτω MLT will not run after booting. Μην κλείσετε το μενού ακόμη.

Απενεργοποιώντας το Log Service

Πιέστε το Log Service. Πατήστε δυο φορές πάνω στο Log enable. Θα πρέπει να τα ενεργοποιεί και στη συνέχεια να απενεργοποιεί όλα τα logs, εκκαθαρίζοντάς τα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Πραγματοποιήστε έξοδο από το μενού.

Απενεργοποιείστε την Always on Display

Settings > Display > Always on Display.

Απενεργοποιήστε το “Find my Device” αν δεν το χρησιμοποιείτε

Settings > Fingerprints & Security > Phone Administrators

Κατεβάστε το Greenify από το Play Store και ακολουθείστε τις οδηγίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.