Η Xiaomi σε δημοσίευμά της προβαίνει σε μερικές διευκρινήσεις όσον αφορά την διακοπή του development της MIUI 9. Ας παρακολουθήσουμε συγκεκριμένα την ανακοίνωση της Xiaomi:

Από την πρώτη έκδοση του MIUI που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της τον Αύγουστο του 2010 συνεχώς βελτιώνουμε τις επιδόσεις του MIUI, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης. Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε system stability και optimization, διαθέσαμε την τελευταία public beta ROM 8.4.19 για το MIUI 9 στις 20 Απριλίου 2018. Από εκεί και πέρα εστιάζουμε σε optimization και bug fixes. 

Εν τω μεταξύ, για λόγους σταθερότητας, ορισμένες Android 5.X και Android 4.X συσκευές θα παραμείνουν σε developer ROM και δεν θα λάβουν άλλες σημαντικές αναβαθμίσεις. Για τα Redmi Note 2 και Redmi 3 σε closed beta και public beta δεν θα λάβουν άλλες σημαντικές αναβαθμίσεις και αλλαγές του MIUI μετά την MIUI 9. Το MIUI 9 Global Developer ROM 8.4.19 θα είναι το τελευταίο update για αυτές τις συσκευές. 

Η MIUI 9.6 Global Stable ROM για τα Redmi Note 2 και Redmi 3 θα διατεθεί τον Ιούλιο του 2018. Θα προσφέρουμε τρόπους μετάβασης σε Stable ROM μόλις κυκλοφορήσει.

Επιπλέον, όπως διαβάζουμε στο xiaomi-miui.gr:

Οι μόνες συσκευές οι οποίες θα συνεχίσουν για λίγο παραπάνω να έχουν Developer ROM θα είναι όσες έχουν πάρει ROM βασισμένες σε Android 8 (OREO), όπως τα Mi-6(Sagit) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Mix (Lithium) / Mi-Mix 2 (Chiron) / Mi-Note 2 (Scorpio) και ίσως το RedMi 5 Plus (Vince).

Με την πρώτη ευκαιρία φυσικά που θα έχουμε διαθέσιμο Source από την νέα MIUI X, θα προχωρήσουμε και εμείς σε όποιες αλλαγές χρειάζεται στα Workflows που έχουμε για τις Ελληνικές ROM, και θα σας παραδώσουμε τις πρώτες XTRV & ARΩMA ROM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.