Η τιμαριθμική αναπροσαρμογή στα ισχύοντα συμβόλαια τηλεφωνία δεν φαίνεται να προχωράει, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει σε πάγο όλες τις συζητήσεις για την αλλαγή του Κανονισμού Γενικών Αδειών.  Το θέμα δεν θα συζητηθεί στην επόμενη Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, την τελευταία πριν τις διακοπές.

Η εξέλιξη προβληματίζει έντονα τους παρόχους που έχουν ζητήσει εδώ και πολλούς μήνες να τους δοθεί η δυνατότητα τιμαριθμικής αναπροσαρμογής. Στελέχη των παρόχων επισημαίνουν ότι η τεράστια αύξηση του λειτουργικού κόστους βάζει σε κίνδυνο την ανάπτυξη υποδομών 5G και δικτύων νέας γενιάς FTTH.

H EETT στο κείμενο που είχε θέσει σε διαβούλευση προτείνει η αύξηση να υπολογίζεται βάσει πληθωρισμού του προηγούμενου έτους και να εφαρμόζεται μια φορά το έτος, ακόμη και για συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.