Το Google Play Store έχει εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη των χρηστών. Τα reviews που αφήνουν όσοι δοκιμάζουν τα apps είναι χρήσιμα, αλλά καλύπτουν τα βασικά. Τα σχόλια είναι του τύπου “Καλό app. 5 Αστέρια από μένα.” και τα αστέρια δείχνουν απλά αν το app αξίζει γενικά ή όχι.

Όταν θες να συγκρίνεις δύο εφαρμογές πρέπει να πηγαίνεις από το ένα tab στο άλλο (όταν είσαι σε PC), ενώ από το κινητό η κατάσταση είναι χειρότερη. Μάλλον η Google αποφάσισε να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και πρόσθεσε στο Play Store ένα ειδικό section με σύγκριση εφαρμογών.

Το Android Police βρήκε το χαρακτηριστικό στην έκδοση 22.4.28 της εφαρμογής του Google Play Store και σύμφωνα με το GIF που ανέβασε αν κάνεις αρκετό scroll στη σελίδα μιας εφαρμογής θα βρεις το section της σύγκρισης. Εγώ έχω νεότερη έκδοση και δεν το βλέπω, άρα είναι σε φάση δοκιμών και το δίνει τυχαία σε χρήστες. Τέλος πάντων, να πώς λειτουργεί.

Το Google Play Store δείχνει τα ποιο δημοφιλή apps του είδους, τη βαθμολογία τους, αν είναι εύκολος ο χειρισμός τους, και συγκρίνει βασικά χαρακτηριστικά. Το Android Police μπήκε στο VLC και είδε ότι το Google Play Store συγκρίνει τους media players με βάση το αν λειτουργούν offline, τις αναλύσεις που υποστηρίζουν, αν κάνουν streaming, και τα έξτρα χαρακτηριστικά τους.

google play store comp apps

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.