Το Street View είναι ίσως μια από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που υπάρχουν, επιτρέποντάς σου να μεταβείς σε οποιαδήποτε διεύθυνση στον κόσμο και να γνωρίσεις το περιεχόμενο της οδού σε επίπεδο δρόμων. Ωστόσο όμως, μπορεί το Street View να δείχνει περισσότερα από όσα θέλεις, ή γενικώς να παρουσιάζει ένα μέρος του σπιτιού σου που δεν θέλεις να φαίνεται για τους δικούς σου λόγους.

Πριν από λίγα χρόνια, μια γυναίκα είχε μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι για να γλιτώσει από έναν καταπιεστικό σύζυγο, ο οποίος κατάφερε τελικά να διαπιστώσει που ακριβώς μένει μέσω του Street View, όπως επισημαίνει το mashable. Οποιοσδήποτε λόγος και αν υπάρχει, έτσι μπορείς να ζητήσεις από την Google να θολώσει το σπίτι σου στο Google Maps.

  • Αρχικά πηγαίνουμε στο Google Maps και πληκτρολογούμε τη διεύθυνσή μας
  • Στη συνέχεια αφού εισέλθουμε στο Street View mode τραβώντας το κίτρινο ανθρωπάκι από το κάτω μέρος της δεξιάς πλευράς στη διεύθυνση που μένουμε, βάζουμε την οθόνη να δείχνει το σπίτι μας και πηγαίνουμε τέρμα κάτω στα μικρά γράμματα και πιέζουμε το report a problem.
  • Κέντραρε το κόκκινο κουτί στο σπίτι σου και επέλεξε τι θέλεις να  θολώσεις. My Home στη προκειμένη περίπτωση και τον λόγο που θέλεις να το κάνεις. Βάζεις τη διεύθυνσή email και καταχωρείς το αίτημά σου.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να σβήσεις πινακίδες, αυτοκίνητα, πρόσωπα και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.