Διαρροές από την Microsoft μας αποκάλυψαν μερικά από τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας. Μια από αυτές μας αναφέρει ότι η εταιρία θα έχει έτοιμο το Surface 3 στο τέλος τις χρονιάς το όποιο θα ενσωματώνει τον Tegra K1 της NVIDIA. Όπως είδαμε ο επεξεργαστής διαθέτει 192 Kepler πυρήνες για γραφικά και 4 CPU cores.

microsoft_surface

O MSFTNerd που διέρρευσε όλα αυτά στο Twitter αποκαλύπτει ότι η Microsoft εργάζεται επίσης σε ένα Surface Mini μεταξύ 7” και 8” ιντσών. Τώρα που τα Windows 8.1 υποστηρίζουν 8” ίντσες πολύ κατασκευαστές ξεκίνησαν να σχεδιάζουν τα δικά τους tablet, αλλά το Surface είναι από τα πρώτα tablet με ενσωμάτωση λειτουργικού Windows οπότε μια mini έκδοση φαντάζει λογική. Τέλος οι φήμες θέλουν το Surface mini να έρχεται με οθόνη ανάλυσης 1080p και όλα τα gestures από την κανονική έκδοση.

Microsoft-Surface-Plans

Παράλληλα απ’ ότι έχουμε δει το επερχόμενο Update 1 των Windows 8.1 θα ενσωματώνει την τεχνολογία InstaGO όχι μόνο για τα υπάρχοντα Intel chip αλλά και για τα BayTrail+ που σκοπεύει να λανσάρει η εταιρία μέσα στο χρόνο. Έτσι θα επιτρέπει στα tablet να είναι συνεχώς συνδεδεμένα ακόμα και στο stand-by mode χωρίς να γονατίζουν την μπαταρία. Όλα αυτά κάνουν τα Windows 8 πιο φιλικά με τις mobile συσκευές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.