Οι Task Managers θεωρούνται ως μη απαραίτητοι σε Android smartphones, σύμφωνα με την άποψη πολλών. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές που δεν συμπεριφέρονται πάντα καλά στο Android και οι περισσότεροι killers δεν κάνουν κάτι περισσότερο από το να προβαίνουν στην εκκαθάριση της recent app οθόνης, που στη πραγματικότητα δεν σκοτώνουν τις εφαρμογές.

Μάλιστα, αρκετοί είναι και εκείνοι οι χρήστες οι οποίοι βρίσκονται σε κάποια παλαιότερη έκδοση του Android η οποία δεν έχει ενσωματώσει περισσότερους περιορισμούς στα background apps. Και για τους λόγους αυτούς, εφαρμογές όπως το Greenify και το Brevent παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλείς μέχρι σήμερα.

Σήμερα, αναφερόμαστε στο SuperFreezZ, μια εναλλακτική στο Greenify. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα Accessibility Service για να αυτοματοποιήσει το force close των εφαρμογών. Μπορείς προαιρετικά να επιτρέψεις στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στο UsageStats API ώστε να ανιχνεύσει και να σκοτώσει εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς συχνά. Έχει πολλές επιλογές να παίξεις μαζί τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ελέγξεις τι εφαρμογές τρέχουν στο κινητό σου. Το SuperFreezZ αποτελεί μια τέτοια επιλογή. Μπορείς να το κατεβάσεις από το F-droid.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.