Ο αριθμός των ταινιών σε μια streaming υπηρεσία δεν έχει και τόσο νόημα. Ποια όμως υπηρεσία έχει τις υψηλότερες σε βαθμολογία ταινίες; Το howtogeek σε έρευνα στην οποία προέβη αναφέρει ποιες υπηρεσίες streaming έχουν τις υψηλότερες σε βαθμολογία ταινίες.

streaming

Δεν είναι άγνωστο το γεγονός ότι πολλές streaming υπηρεσίες προσπαθούν να ανεβάσουν τον αριθμό των σειρών και των ταινιών που έχουν στη βιβλιοθήκη τους για να γίνουν πιο ελκυστικές στο κοινό, ωστόσο δεν σημαίνει πάντα ότι έχουν και το καλύτερο περιεχόμενο.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η ιστοσελίδα, ήταν να ορίσει την καλή ταινία. Υπάρχουν πλήθος υπηρεσιών στο διαδίκτυο με τη βαθμολογία τους, ωστόσο χρησιμοποίησαν τα δεδομένα των δυο δημοφιλέστερων υπηρεσιών, του Rotten Tomatoes και του IMDB.

Τα αποτελέσματα:

Παρακάτω, στο γράφημα που ακολουθεί βλέπεις πόσες από τις καλύτερες ταινίες είναι διαθέσιμες σε κάθε υπηρεσία, σύμφωνα με τα ratings από τα IMDB και το Rotten Tomatoes. Στη συνέχεια μπορούμε να συγκρίνουμε τον αριθμό αυτό με το συνολικό μέγεθος της βιβλιοθήκης για να μπορέσουμε να συμπεράνουμε ποια υπηρεσία έχει το υψηλότερο ποσοστό ποιοτικών ταινιών.

Το δεύτερο γράφημα παρουσιάζει την streaming υπηρεσία με τον μεγαλύτερο αριθμό ταινιών που παρουσιάζουν υψηλό rating. Το Amazon Prime Video έχει τις περισσότερες ταινίες με την υψηλότερη βαθμολογία, αλλά από τη στιγμή που η βιβλιοθήκη του είναι τόσο μεγάλη, είναι λογικό. Το Hbo Max όμως είναι ο ξεκάθαρος νικητής, καθώς έχει ένα υγιές (όπως το χαρακτηρίζει το howtogeek) μέγεθος βιβλιοθήκης και υψηλό ποσοστό ταινιών με κορυφαία βαθμολογία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.