Η Google ανακοίνωσε τις νεότερες αλλαγές στις εφαρμογές των Pixel και μία σειρά από αλλαγές στα Digital Wellbeing, Google Clock, και Family Link, που στοχεύουν στον να βοηθήσουν να κοιμόμαστε καλύτερα.

Digital Wellbeing

Το Bedtime Mode του Digital Wellbeing απενεργοποιεί ή ενεργοποιεί αυτόματα ένα σύνολο από λειτουργίες για να σε αναγκάσει να εγκαταλείψεις το smartphone στη μοίρα του, και να βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν όταν κοιμάσαι.

Επίσης, μπορείς να ορίσεις πότε θα ενεργοποιείται το Bedtime Mode ώστε το Digital Wellbeing να ενεργοποιεί το DND, να περιορίζει τις ειδοποιήσεις, να βάζει το τηλέφωνο σε Grayscale, και τα λοιπά. Η Google πρόσθεσε toggle στο Quick Settings για να γρηγορότερη χειροκίνητη ενεργοποίηση του Bedtime Mode.

Google Clock

Το Google Clock πήρε δύο νέα χαρακτηριστικά, το Bedtime Mode και το Sleep Tracking. Στο app υπάρχει πλέον το tab “Bedtime” που δείχνει προεπισκόπηση του ημερολογίου της επόμενης μέρας, τη δραστηριότητα ύπνου, και δίνει πρόσβαση στο ίδιο mode του Digital Wellbeing.

google better sleep

Επίσης, το Google Clock εμφανίζει ειδοποίηση όταν έρθει η ώρα να πας για ύπνο, προτείνει χαλαρωτική μουσική από τα Spotify – YouTube Music – Calm, και 15 λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι εμφανίζει έντονα χρώματα που γίνονται σταδιακά πιο φωτεινά.

Family Link

Ακόμα και το Family Link πήρε Bedtime Mode. Η λειτουργία εδώ είναι πιο απλή, ο γονιός ορίζει την ώρα που πάνε τα παιδιά για ύπνο και το app φροντίζει να κλειδώσει τα τηλέφωνα τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σημείωση: επιτρέπει μόνο τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

google better sleep

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.