Άλλαξαν οι ημερομηνίες λήξης των καρτών Market Pass όπως εντοπίσαμε σε αναφορές στο διαδίκτυο και φυσικά το διαπιστώσαμε και εμείς οι ίδιοι μέσα από την εφαρμογή των τραπεζών. Συγκεκριμένα, στην Alpha Bank η ημερομηνία λήξης διαμορφώνεται σε 12/23 πλέον, κάτι που συνάδει πλήρως με την παράταση του μέτρου που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι, αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί να την ξαναπεράσεις στο Google Pay ή στο Apple Pay, απλά θέλοντας να είμαστε σίγουροι 100% ότι δεν θα μας απορρίψει την πληρωμή στο ταμείο του σούπερ μάρκετ επιλέξαμε να την διαγράψουμε από το Google Pay ή Apple Pay και να την ξαναπεράσουμε.

Στη Eurobank για παράδειγμα, η κάρτα μας έχει ημερομηνία λήξης 02.24. Δεν γνωρίζουμε για ποιους λόγους έβαλαν τόσο μακρινή ημερομηνία. Από Viva δεν έχουμε εικόνα, καθώς έχουμε ξεχάσει κωδικούς και δεν ισχύει πλέον ο αριθμός κινητού, επομένως θα πρέπει να αιτηθούμε αλλαγή των στοιχείων στο [email protected], πράγμα που δεν έχουμε μπει ακόμη στο κόπο να κάνουμε. Το αναφέρουμε απλά σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις και εσύ κάτι αντίστοιχο.

Update: Ο χρήστης Sakis Kostitsis και ο Giannis Gogos μας αναφέρουν ότι και στη Viva άλλαξε σε 12/23. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Οι συσκευές της Samsung που είναι συμβατές με το Android 14 (One UI 6.0)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.