Μέχρι σημέρα έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά leaks για το Samsung Galaxy S21 FE. Έχουμε δει renders, ξέρουμε όλα τα specs, διάφορες λειτουργίες, λεπτομέρειες για το design και τα χαρακτηριστικά από user manual, είδαμε καταχωρήσεις σε σελίδες παρόχων, και τις σελίδες υποστήριξης σε διάφορες εκδόσεις του site της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας.

Περιμέναμε η εταιρεία να λανσάρει το Galaxy S21 FE τον Αύγουστο, αλλά δεν παρουσίασε τελικά το τηλέφωνο. Έχουμε φτάσει πλεόν στα τέλη Σεπτεμβρίου και οι τελευτείες πληροφορίες μιλούσαν για ένα event που θα γίνει τον Οκτώβριο και αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Όμως, νεότερες αναφορές ανατρέπουν ξανά τα δεδομένα.

Αρχικά, σύμφωνα με πηγή, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα ακυρώσει τελικά εντελώς την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου smartphone, επικαλούμενη τις εντυπωσιακές πωλήσεις του Galaxy Z Flip 3 και την έλλειψη chip που υπάρχει λόγω των προβλημάτων παραγωγής που αντιμετωπίζουν πολλά εργοστάσια.

Επίσης, η Samsung έχει ξεκινήσει και διαγράφει οτιδήποτε αφορά το Galaxy S21 FE. Οι σελίδες υποστήριξης που είχε ανοίξει εξαφανίζονται η μία μετά την άλλη. Πολύ απλά λοιπόν η εταιρεία επιβεβαιώνει με πλάγιο τρόπο ότι τελικά το S21 FE δεν θα κυκλοφορήσει, τουλάχιστον όχι με αυτό το όνομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.