Η Apple χθες πραγματοποίησε το WWDC Special Event Keynote και παρουσίασε τα πάντα εκτός από συσκευές. Είδαμε τα iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14, macOS Big Sur, και το watchOS 7.

Η νέα έκδοση του watchOS εισάγει στα smartwathes της Apple λειτουργία sleep tracking με την οποία ο κάτοχος μπορεί να παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου του, να ρυθμίζει bedtime και wake-up ειδοποιήσεις, και τα λοιπά.

Επιπλέον, στο watchOS 7 υπάρχει η λειτουργία Wind Down που λειτουργεί σε συνδυασμό με το iPhone και επιτρέπει την αναβολή ειδοποιήσεων, τη ρύθμιση playlist στο Apple Music, το άνοιγμα εφαρμογών χαλάρωσης, και την ενεργοποίηση smart home presets στο Home app.

To watchOS 7 φέρνει αλλαγές στα combinations των watchfaces. Πλέον οι devs μπορούν να ενεργοποιούν πλουσιότερους συνδυασμούς στα combinations και οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν περισσότερα τα watchfaces. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα Face Sharing, που επιτρέπει τον διαμοιρασμό των watchfaces με άλλους χρήστες.

watchOS 7

Πέρα από όλα αυτά, το watchOS 7 προσθέτει παρακολούθηση διαδρομών με ποδήλατο, γυμναστικής, και χορευτικής δραστηριότητας. Οι νέες αυτές λειτουργίες αποτελούν μέρος επασχεδιασμού του activity tracking συστήματος των Apple Watch, γιατί πλέον η εταιρεία καταργεί το Activity app και λανσάρει τη νέα εφαρμογή Fitness.

watchOS 7

Τέλος, το watchOS 7 προσθέτει λειτουργία ανίχνευσης του πλυσίματος των χεριών. Οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται πότε ο χρήστης κουνάει τα χέρια και σε συνδυασμό με την καταγραφή του ήχου από το τρεχούμενο νερό, το ρολόι γνωρίζει ότι ο κάτοχος πλένει τα χέρια του.

watchOS 7

Το watchOS 7 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε όλα τα Apple Watch Series 3, το φθινόπωρο. Sorry κάτοχοι των Series 1 και 2, αλλά η Apple λέει don’t sorry. Επίσης, το νέο λειτουργικό υποστηρίζεται μόνο με μοντέλα iPhone 6S ή νεότερα που τρέχουν iOS 14.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.