Πριν πολύ καιρό, είχε γίνει γνωστό ότι το Netflix θα επιτρέπει να πατάς παύση στη συνδρομή σου. Έτσι, γιατί μπορεί να αποφασίσεις να το παίξεις ερημίτης για ένα μικρό διάστημα, είτε γιατί απλά βαρέθηκες να βλέπεις σειρές και ταινίες και μόλις έκανες ανανέωση για έναν μήνα.

Το Netflix ξεκίνησε τη δοκιμή ενός νέου χαρακτηριστικού που θα επιτρέπει στους χρήστες του να παγώνουν τη συνδρομή τους για 10 ολόκληρους μήνες. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα συνδεθούν στην πλατφόρμα η συνδρομή ενεργοποιείται ξανά και ο λογαριασμός είναι εκεί και τους περιμένει, ανέπαφος, όπως τον άφησαν όταν πάτησαν παύση.

Τι γίνεται όμως αν περάσουν οι 10 μήνες; Πολύ απλά, το Netflix διαγράφει πλήρως τον λογαριασμό και όλα τα δεδομένα του. Επίσης, βάζει στην τσέπη τα λεφτά που έδωσε ο χρήστης για την ενεργοποίηση της συνδρομής, χωρίς πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Το Netflix δοκιμάζει αυτό το χαρακτηριστικό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά επέτρεπε το πάγωμα μόνο για 90 ημέρες. Τώρα επεκτείνει τον χρόνο και τις περιοχές στις οποίες πραγματοποιεί δοκιμές. Ωστόσο, δεν ξέρουμε πότε και αν τελικά θα το διαθέσει σε όλες τις αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.