Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, το ίδιο ισχύει και για τη ζωή ενός smartphone, τουλάχιστον για τις εταιρείες. Μπορεί οι κατασκευαστές να αυξάνουν διαρκώς τον χρόνο υποστήριξης των τηλεφώνων που κυκλοφορούν, αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς, κάποια στιγμή σταματούν να κυκλοφορούν ενημερώσεις για αυτά. Δημοσιεύθηκε λίστα Xiaomi και Redmi συσκευών που έφτασαν στο τέλος της ζωής τους.

Όλες οι συσκευές που περιέχει η λίστα θα σταματήσουν ή σταμάτησαν να λαμβάνουν ενημερώσεις από την κινέζικη εταιρεία. Τα στοιχεία αυτά έχουν δημοσιευθεί σε σελίδες τις εταιρείας και η υποστήριξη αυτών των συσκευών θα σταματήσει τις επόμενες ημέρες. Όπως και να έχει, για αρκετά από τα τηλέφωνα κυκλοφορούν custom ROMs που επιτρέπουν την αναβάθμιση σε νεότερες εκδόσεις Android, άσε που είναι πιο σταθερές και πλούσιες από το MIUI.

Όσον αφορά το ποια είναι αυτά τα μοντέλα, πρόκειται για τα Redmi 8A Dual, Note 8 (όλες οι εκδόσεις), K30 5G Speed, Note 9S / Pro / Max, Xiaomi Mi 10 Lite Zoom, και Mi Note 10 Lite. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μοντέλα του 2019 και του 2020 που έχουν λάβει αναβάθμιση σε τουλάχιστον μία νεότερη έκδοση Android ή και νεότερο MIUI από αυτό που έτρεχαν out of the box.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.