Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, το ίδιο ισχύει και για τη ζωή ενός smartphone, τουλάχιστον για τις εταιρείες. Μπορεί οι κατασκευαστές να αυξάνουν διαρκώς τον χρόνο υποστήριξης των τηλεφώνων που κυκλοφορούν, αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς, κάποια στιγμή σταματούν να κυκλοφορούν ενημερώσεις για αυτά. Η Xiaomi δημοσίευσε μία τεράστια λίστα συσκευών που έφτασαν στο τέλος της ζωής τους.

Όλες οι συσκευές που περιέχει η λίστα θα σταματήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις από την κινέζικη εταιρεία, δημοσιεύθηκε από το Xiaomi Security Center, και όπως θα δείτε περιλαμβάνει τόσο συσκευές της Xiaomi όχι και της Redmi. Όπως και να έχει, για αρκετά από τα τηλέφωνα κυκλοφορούν custom ROMs που επιτρέπουν την αναβάθμιση σε νεότερες εκδόσεις Android, άσε που είναι πιο σταθερές και πλούσιες από το MIUI.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.