Στο Android Q για να πραγματοποιήσεις εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών μπορείς πλέον να κάνεις swipe είτε δεξιά είτε αριστερά στη navigation bar ανάλογα να θέλεις να μετακινηθείς προς τα εμπρός ή προς τα πίσω στις εφαρμογές. Και σίγουρα θα το έχεις ακούσει και στο παρελθόν, καθώς πρόκειται για το ίδιο gesture που εμφανίζεται στο iOS στα iPhone X, iPhone XS και iPhone XS Max.

Αυτό δεν είναι το πρώτο gesture από το iPhone που έκανε το ντεμπούτο του και στο Android. Στη πράξη, η ήδη υπάρχουσα στο Android 9 Pie χειρονομία εμφανίζεται και στο iOS και περιλαμβάνει το swipe up από το pill εικονίδιο και έπειτα το swipe αριστερά ή δεξιά για το scrolling στις ανοιχτές εφαρμογές σου. Από ότι φαίνεται, το Android Q θα διατηρήσει και τα δυο gestures. Να σημειωθεί τέλος, όπως θα δείτε και στο video, πως το animation ειδικά στις άκρες είναι κάπως αδέξιο, αλλά θυμηθείτε ότι πρόκειται για beta.

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.